Bal, doğanın mucizevi bir hediyesi olarak sofralarımıza gelir. Peki, bu tatlı lezzet nasıl üretilir?
Reçelde köpüklenmeyi önlemek için güneş ışığına maruz kalmaması gerekmektedir. Kuru ve serin yerlerde tutulduğunda reçelin ömrü uzayacaktır. Pekmezde gerçekleşen bozulmanın ilk evresi köpüklenmedir. Pekmez çalkalandığında önceki haline göre daha yoğun bir kıvama geliyorsa, bu da bozulduğu anlamına gelir.
Pekmez, yüzyıllardır mutfaklarda yer bulan, besleyici ve doğal bir gıdadır. Peki, pekmez sindirim sistemini nasıl etkiler? Günlük yaşamda nasıl tüketilebilir?
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.