Tüm kahvaltıların tercihi, Okyay’ın eşsiz çilek reçeli en çok tercih edilen reçel çeşitlerinin başında gelir. Osmanlı döneminde de sevilerek tüketilen bu reçelin faydaları da çoktur, çilek tek başında meyve olarak da çilek reçeli halinde de faydalarını göstermiştir. çinde bulunan C vitamini sayesinde bağışıklığı kuvvetlendirir, ayrıca kemiklerin güçlenmesi de sağlar. Damar tıkanıklığı ve bağırsak sorunlarını çözmede de etkisi olan bir üründür.
Kahvaltıların vazgeçilmezi, damak zevkinize yakışacak bir gül reçeli yapmak kolay bir iş değildir. Reçel içinde kullandığımız malzemelerden nasıl yaptığımıza kadar her şey reçelin tadını değiştirebilir. Ayrıca, seçtiğimiz gülün rengine göre reçelimizin rengi de farklılık gösterecektir. Genel hatlarıyla gül reçeli yapmak için gerekli malzemeler; kokulu gül yaprakları, toz şeker, içme suyu, limon suyu ve limon tuzudur.
Üzüm ve keçiboynuzu özlerinden elde edilen Okyay Pekmez'leri 80 derece üzerine çıkmayan özel pişirme yöntemi ile size en sağlıklı pekmezi ulaştırmayı amaçlar. Yılların değişmeyen ikilisi tahin ve pekmez karıştırıldığında besin değeri oldukça yüksek eşsiz bir tat oluşturur. Pestil, bazı yörelerde bastık şeklinde bilinir, yapıldığı meyvenin adı ile birlikte anılır ve asıl özlerinden birisi pekmezdir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.