🛒 Oda sıcaklığında bekletilmiş 125 gram tereyağı⠀ 🛒 1 paket vanilya⠀ 🛒 1 çay bardağı pudra şekeri⠀ 🛒 Aldığı kadar un⠀ 🛒 Üstü için Okyay Çilek Reçeli⠀ ⠀
Reçelli Kurabiye Yapılışı
📌 Oda sıcaklığında beklettiğiniz tereyağını, pudra şekerini ve vanilyayı karıştırma kabına alın.⠀
📌 Daha öncesinde elenmiş unu azar azar karıştırma kabınıza ekleyin ve yoğurun. Yumuşak bir hamur elde edene kadar bu işleme devam edin.⠀
📌 Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak yuvarlayın.⠀
📌 Yuvarladığınız hamur parçalarının ortasında baş parmağınızla çukur oluşturun.⠀